Alles over lichttherapie

15 december 2016
spotlight-4-2016-covertitel

In het decembernummer van het ledenmagazine Spotlight! leest u alles over lichttherapie. Voor wie is het geschikt en hoe werkt het? Het blad valt op vrijdag 16 december bij de leden op de mat.

Het is een echt kerstnummer, met op de cover een van onze leden: Anne-Marie Brouwer uit Almere, die helemaal in kerstsfeer is. Ze vertelt op pagina 17 hoe zij omgaat met kerst. Dat het best een beetje lastig is als je vlekken tevoorschijn komen als je je een feestelijk bloesje aantrekt. Gelukkig kan Anne-Marie het relativeren: ‘Het gaat om je hele uitstraling’. Op dezelfde pagina meer reacties op dit onderwerp.

Voor het artikel over lichttherapie heeft de redactie gesproken met David Njoo, dermatoloog in Twente. Hij legt uit waarom een UVB-lichtbehandeling bij de een meer succes heeft dan bij de ander. Drie mensen vertellen over hun ervaringen: bij twee van hen was het geen succes, bij de derde wél. Onder hen Jason Vayro (21), de danser die de hoofdrol vertolkt in de promotiefilm van de LVVP, ‘Courage in motion’.

Verder in dit nummer onder meer een fotoverslag van de laatste ledencontactdag in oktober, een eigen verhaal van Marloes Beker uit Soest, en de rubriek ‘De vlekken van’ met Michel Tool uit Best.

Geïnteresseerd? Word dan lid van de LVVP voor slechts 26 euro per jaar. U ontvangt het glossy magazine over vitiligo dan vier keer per jaar gratis, en u wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse ledencontactdag.

Comments are closed.