Open Dag ziekenhuis: Vitiligo.nl present

16 maart 2016
OpenDagZiekenhuis227_131

Vitiligo.nl doet op 19 maart mee aan de open dag van het Amphia Ziekenhuis, locatie Oosterhout, ter afsluiting van de Nationale Week van Zorg en Welzijn.

In het Dermatologisch Dagcentrum staat die dag de informatiestand van Vitiligo.nl. Vrijwilligers van de vereniging vertellen bezoekers alles over vitiligo en behandelmethoden, maar natuurlijk ook over Vitiligo.nl en de voordelen daarvan, zoals het kwartaalblad Spotlight! en de besloten Facebook-groep voor lotgenotencontact. Hopelijk kan de vereniging in Oosterhout weer wat nieuwe leden verwelkomen.

In het ziekenhuis is die dag overigens nog veel meer te beleven. U kunt bijvoorbeeld ook naar de afdeling Radiologie, het Slaapcentrum, het Spatadercentrum of een operatiekamer. Ben je of ken je iemand die meer wil weten over vitiligo, of wil je eens kennismaken met de vrijwilligers van Vitiligo.nl? Kom dan op 19 maart naar het Amphia Ziekenhuis, locatie Oosterhout Pasteurlaan, tussen 11 en 16 uur. Ook in andere plaatsen houden ziekenhuizen en zorgorganisaties open dagen. Kijk hier wat er in jouw buurt te beleven is.

Comments are closed.