Actuele vacatures (vrijwillig)

Wij zoeken vrijwilligers die mee willen helpen om de vereniging in de komende jaren uit te bouwen tot dé autoriteit op het gebied van vitiligo. Je bepaalt zelf, in goed overleg, hoeveel uur je als vrijwilliger wilt besteden. En voor alle functies geldt: vele handen maken licht werk!

Acquisiteur advertenties Spotlight!

Momenteel staan er geen advertenties in Spotlight! Maar als gevolg van de gewijzigde subsidieregeling zullen er ook (neven) inkomsten moeten komen. Hoeveel uur deze functie kost, is nu nog lastig in te schatten. De vrijwilliger dient in nauwe samenspraak met het bestuur te zorgen voor relevante advertenties. Bij deze functie horen ook contractbesprekingen en tariefbepalingen.

Een leuke uitdaging voor iemand die dit in zijn huidige werk ook doet, of in het verleden heeft gedaan. Of voor een student in de richting reclame/marketing of commerciële economie. De acquisiteur neemt het voortouw in het contact richting potentiële adverteerders. En ziet kansen die anderen niet zien.

Reageer direct, en word onze nieuwe acquisiteur.

Schrijvers E-Spot

Naast het uitbrengen van Spotlight! willen we een digitale nieuwsbrief E-Spot versturen. Deze zal eveneens vier keer per jaar verschijnen. We zoeken meerdere vrijwilligers die goed kunnen schrijven. Dit werk kost zo’n 14 uur per kwartaal. Het volgen van cursussen behoort ook hier tot de mogelijkheden.

Een leuke uitdaging voor mensen die goed kunnen schrijven. De schrijvers vinden het leuk om naar nieuwtjes te zoeken die informatief zijn voor onze doelgroep.

Reageer direct, en word onze nieuwe E-Spot schrijver.