Veel nieuws in Spotlight! nr 1

25 maart 2017
CoverSpotlight1

Enthousiaste reacties op het maartnummer van Spotlight!, het glossy magazine van Vitiligo.nl. De nieuwe rubrieken vallen goed.

Het blad is op 24 maart bij de leden van Vitiligo.nl op de mat gevallen, met op de cover Judith Noordzij, een 29-jarige Amsterdamse die in het blad vertelt hoe zij heeft leren dealen met haar vitiligo. Op dit moment voelt ze zich zo sterk dat ze zich zelfs heeft opgegeven voor Expeditie Robinson. Later dit jaar wordt bekend of ze inderdaad voor dit tv-programma wordt geselecteerd.

Nieuwe jongerenpagina
In de eerste Spotlight! van dit jaar zijn maar liefst drie nieuwe rubrieken van start gegaan. De eerste is ‘Vitiligo & ik’, hierin vertellen in deze editie zeven mensen waarom zij al dan niet voor een tatoeage kozen. Rubriek nummer 2 is ‘Mijn moment’. In de eerste aflevering vertelt Shurby, een 55-jarige architect uit Nieuwkuijk, over zijn moment: een fotoshoot waarop een heel bijzondere foto van hem werd gemaakt, die vervolgens in de prijzen viel. De derde nieuwe rubriek is een jongerenpagina, waarop twee jonge leden van Vitiligo.nl het komende jaar over hun belevenissen gaan schrijven. Het zijn Shauni van 18 en en Demi van 17. In dit nummer stellen ze zich voor. In de Facebook-ledengroep van Vitiligo.nl kregen ze beiden al direct na het uitkomen van het nummer leuke reacties. De meiden hebben er enorm veel zin in om voor de jongerenpagina te gaan schrijven.

Weerbaarheid vergroten
Het hoofdartikel in deze Spotlight! gaat over acceptatie en weerbaarheid. In het AMC in Amsterdam ging onlangs een speciaal programma van start waar mensen via internet aan mee kunnen doen. Als je hier aan meedoet, kun je een paar keer videobellen met een deskundige coach, die je helpt om sterker te worden in het omgaan met je huidaandoening. Kijk op pagina 8-11 hoe het werkt. Verder in dit nummer: columns, kidspots en een artikel over de kansen en mogelijkheden van een vakantie in kuuroord, bijvoorbeeld aan de Dode Zee of op Cuba.

Heb je het magazine niet ontvangen, maar ben je wel geïnteresseerd? Word dan snel lid van Vitiligo.nl. Het kost maar €26,00 per jaar en dan krijg je o.a. de Spotlight 4x thuis gestuurd. Zie: http://www.vitiligo.nl/over-ons/lid-worden-van-vitiligo-nl/

Comments are closed.