Wil je leren hoe je je witte vlekken op de beste manier camoufleert? Dat kan! Vitiligo.nl organiseert een regiobijeenkomst over camoufleren op 17 mei in Nieuwegein.

Tijdens de laatste ledendag in Nunspeet trok de workshop ‘Medische Camouflage’ veel belangstelling. Daarom wil Vitiligo.nl meer mensen de kans geven om de fijne kneepjes van het camoufleren te leren. De bijeenkomst op 17 mei is bij U-Consultancy, het bedrijf dat in oktober de workshop op de ledendag verzorgde. Het is een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten  die zich verder willen verdiepen in hun vakgebied. Woon jij in of rondom Utrecht en wil je via een stappenplan leren hoe je jouw witte vlekken op de juiste manier bedekt? Stuur dan vóór 15 april een mailtje naar ineke@vitiligo.nl, o.v.v. ‘regiobijeenkomst Nieuwegein’.

De gratis bijeenkomst is van 19.00 tot 21.00 uur. Voor koffie, thee en een kleine versnapering wordt gezorgd. Na je aanmelding krijg je nadere informatie over de locatie. Zowel leden als niet-leden van Vitiligo.nl zijn welkom.