Nieuws archief

Hier vind je de nieuwsfeiten die verplaatst zijn naar het archief.

Vul dit formulier in voor een gratis Spotlight!

Tweeling Betty en Hanna in Libelle

Betty en Hanna staan eind deze week in weekblad Libelle: een eeneiïge tweeling van wie de één vitiligo heeft en de ander niet.

Informatief boek over vitiligo

Er is een nieuw informatief boek over vitiligo verschenen: ‘Leven met vitiligo’. Ondertitel: ‘De oorzaken, de gevolgen en wat eraan te doen is’.

patiëntenversie medische richtlijn vitiligo

Op de pagina ‘wat is vitiligo’ vindt u de patiëntenversie van de medische richtlijn vitiligo. De inhoud van deze patiëntenversie is gebaseerd op de medische richtlijn Vitiligo 2016, een herziening van de richtlijn uit 2005, geschreven door de NVDV in samenwerking met...

De Cubaanse methode: twijfelachtig

De LVVP krijgt de laatste tijd weer vragen over de zogenaamde Cubaanse methode, een vitiligobehandeling met een stof uit de placenta. Het is twijfelachtig of dit succesvol is.

Extra: camouflagetips van leden

Het eerste nummer van de Spotlight! is uit, met onder meer een uitvoerig artikel over camouflage en tips van leden. Hier aanvullende informatie over de gegeven tips.

Fotomodel maakt vitiligo zichtbaar

Winnie Harlow, het Amerikaanse fotomodel met opvallende vitiligovlekken, was in RTL Late Night en sprak na afloop met LVVP-lid Bob Koster.

‘Impact van vitiligo is groot’

‘Impact van vitiligo is groot’, zo kopt het blad Cutis Cura in het laatste nummer. Het magazine plaatste een paginagroot interview met voorzitter Paul Monteiro van de LVVP.