Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Nieuws

zaterdag, juni 25, 2022
Vandaag is het Wereld Vitiligo Dag. Een jaarlijks terugkerende dag waarop mondiaal wordt stilgestaan bij vitiligo.
vrijdag, juni 24, 2022
Afgelopen zondag 19 juni vond de ledendag van Vitiligo.nl plaats.
dinsdag, mei 31, 2022
Bij de leden van Vitiligo.nl valt op vrijdag 10 juni de nieuwe Spotlight! in de bus. En wat is er dan mooier dan te openen met dj Jana Vitiligo op de cover! Na veel dichte deuren, gecancelde evenementen en andere corona-ellende kijkt Jana uit naar het voorliggende festivalseizoen. Ze heeft wel zin in een feestje. Jij ook?
donderdag, mei 19, 2022
Lange tijd was er vanwege corona niets om naar uit te kijken. Al onze initiatieven, er ging een dikke streep doorheen. Het waren de herinneringen waarop we moesten teren. Maar het mag eindelijk weer. Het bestuur van Vitiligo.nl nodigt u van harte uit voor de ledendag op 19 juni
vrijdag, april 15, 2022
Sinds vele jaren is onze voorzitter Paul Monteiro een vaste spreker in het eerste semester van de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool. De komende jaren gaat de samenwerking tussen de hogeschool en Vitiligo.nl verder geïntensiveerd worden.
vrijdag, maart 11, 2022
Vitiligo-modellen gevraagd voor workshops op de vakbeurs voor professionals Back to Beauty.
donderdag, maart 10, 2022
De exclusieve high-end vakbeurs voor beauty professionals zal gehouden worden op 2, 3 en 4 april 2022 in Jaarbeurs Utrecht! Op deze vakbeurs zal in het Skin Theater een aantal lezingen door U-Consultancy worden verzorgd. Namens Vitiligo.nl, zal voorzitter Paul Monteiro op 2,3 en 4 april een presentatie houden met het thema: Vitiligo, leven in contrast.
donderdag, maart 10, 2022
De Vitiligo International Patient Organizations Committee, (VIPOC), waar Vitiligo.nl ook actief lid van is, (voorzitter Paul Monteiro is lid van de stuurgroep VIPOC) heeft Vitiligo.nl verzocht om als gastland te fungeren voor haar (derde) VIPOC Conference 2022 .
vrijdag, maart 04, 2022
Rond 11 maart wordt de eerste Spotlight! van 2022 bezorgd. We hebben er weer een gevarieerd nummer van proberen te maken.
maandag, december 06, 2021
In dit nummer onder meer aandacht voor: - Combinatie één of meerdere auto-immuunziekten; - Ruben, een lokale bekendheid; - Spreekbeurtpakket; - Nieuwe studies; - Foto's Instagram.