Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Nieuws

maandag, januari 20, 2020
2020 is het jaar waarin de patiëntenorganisatie Vitiligo.nl 30 jaar bestaat; dit gaan we in juni samen met alle leden vieren met een uitbundig lustrumfeest, immers wie jarig is, trakteert! .
maandag, januari 20, 2020
Voorzitter Paul Monteiro heeft recent een aantal vrijwilligers uit het ledenbestand bereid gevonden plaats te nemen in het bestuur, zodat Vitiligo.nl bestuurlijk gezien niet alleen een frisse start kan maken in 2020, maar nu ook een invulling kan geven aan belangrijke aandachtsgebieden.
zaterdag, december 21, 2019
Jasmijn Scheur (23), allround schoonheidsspecialiste en huidtherapeut, geeft huidtips in het ledenblad Spotlight. Hier de uitgebreide verise van haar stuk in het decembernummer over de aanpak van een droge huid in de winter.
vrijdag, november 08, 2019
Het online hulpprogramma FaceIT voor jongeren is genomineerd voor de Jeugdhulpprijzen. Je kunt nu stemmen!
maandag, oktober 07, 2019
Er wordt continu onderzoek gedaan naar vitiligo en hier en daar zijn de resultaten veelbelovend. Dat bleek op de ledendag 2019 in het AMC in Amsterdam, waar zo'n beetje alle experts op het gebied van vitiligo aanwezig waren.
donderdag, oktober 03, 2019
Omroep Gelderland heeft aandacht besteed aan vitiligo in het radioprogramma Op de koffie.
woensdag, september 25, 2019
Het hoofdartikel in het septembernummer gaat in op de werking van khelline. Dat wordt toegepast bij ZBC Multicare in Hilversum. In het blad vertellen twee personen over hun ervaringen, maar natuurlijk laat Spotlight! ook de specialisten aan het woord.
woensdag, september 04, 2019
De ledendag op 6 oktober heeft als thema: wetenschap en onderzoek. U wordt uitgenodigd in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam, waar deskundigen u bijpraten over de nieuwste inzichten over vitiligo.
dinsdag, september 03, 2019
Streetbeats, vloggen, 3D-tekenen of stopmotion: heb je zoiets altijd al eens willen proberen? Als jeugdlid van Vitiligo.nl krijg je nu de kans! Kies twee workshops uit en kom op 6 oktober naar de ledendag!
vrijdag, augustus 23, 2019
Ben je tussen de 12 en 18 jaar en heb je vitiligo? Dan kun je helpen bij een onderzoek naar een nieuw online hulpprogramma: Face IT voor jongeren. Word tester!