Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Nieuws

woensdag, september 15, 2021
maandag, juni 07, 2021
Het is mogelijk Vitiligo.nl extra financieel te ondersteunen door middel van een donatie. Donaties worden specifiek gebruikt om onderzoek te laten doen naar vitiligo. Zo draagt Vitiligo.nl financieel bij aan het onderzoek naar de eventuele relatie tussen covid-19 en vitiligo.
vrijdag, mei 28, 2021
Op 4 juni verschijnt het nieuwe nummer van Spotlight! Deze keer besteden we ruim aandacht aan lichen planus, net als vitiligo een auto-immuunaandoening waarbij de huid wit wordt. Omdat klachten vooral voorkomen in het genitale gebied, vermoeden artsen vaak een schimmelinfectie. Terwijl dat lang niet altijd het geval is.
zondag, april 25, 2021
Een patiëntenvereniging als vitiligo.nl kan alleen bestaan mede door de inzet van de vrijwilligers. Er worden enorm veel taken door de vrijwilligers uitgevoerd. Hieronder stellen een paar vrijwilligers zichzelf voor.
dinsdag, april 13, 2021

De laatste tijd bereiken ons vragen over Covid-19 vaccinatie in combinatie met het gebruik van Protopic.

We hebben de vraag voorgelegd aan de pigmentspecialisten/dermatologen van het Amsterdam UMC/SNIP.

donderdag, maart 04, 2021
Een heel gevarieerd magazine kunnen we wel zeggen, de nieuwe Spotlight! die eind deze week wordt bezorgd bij de leden en andere betrokkenen van Vitiligo.nl. Wat te denken bijvoorbeeld van het artikel over JAK-remmers.