Nieuws archief

Hier vind je de nieuwsfeiten die verplaatst zijn naar het archief.

Vul dit formulier in voor een gratis Spotlight!

Tweeling Betty en Hanna in Libelle

Betty en Hanna staan eind deze week in weekblad Libelle: een eeneiïge tweeling van wie de één vitiligo heeft en de ander niet.

Informatief boek over vitiligo

Er is een nieuw informatief boek over vitiligo verschenen: ‘Leven met vitiligo’. Ondertitel: ‘De oorzaken, de gevolgen en wat eraan te doen is’.

Extra: camouflagetips van leden

Het eerste nummer van de Spotlight! is uit, met onder meer een uitvoerig artikel over camouflage en tips van leden. Hier aanvullende informatie over de gegeven tips.

Fotomodel maakt vitiligo zichtbaar

Winnie Harlow, het Amerikaanse fotomodel met opvallende vitiligovlekken, was in RTL Late Night en sprak na afloop met LVVP-lid Bob Koster.

Lichttherapie kan altijd thuis

Lichttherapie kan tegenwoordig altijd thuis. Dat scheelt veel tijd, omdat je niet meer naar het ziekenhuis heen en weer hoeft voor een paar seconden belichting. Maar hoe regel je dat je de juiste apparatuur thuis krijgt? De Spotlight!, het magazine van de LVVP, heeft...

Vrouwen, let op je schildklier!

Ben je vrouw, ouder dan 30 en heb je vitiligo? Laat dan je schildklier controleren! Het blijkt namelijk dat vooral vrouwelijke vitiligopatiënten risico lopen op latere leeftijd een schildklieraandoening te krijgen. Het AMC in Amsterdam screent inmiddels alle vrouwen...