De redactie van het ledenblad Spotlight! van Vitiligo.NL is met spoed op zoek naar nieuwe vrijwillige redacteuren. 

Lijkt het je leuk om mensen te interviewen en daar verslag van te doen in een kort en vlot leesbaar artikel? Pak je makkelijk de telefoon op? Heb je een beetje ervaring met het sturen van een gesprek? Heb je een vlotte pen? Meld je dan aan bij de redactie van Spotlight! We hebben echt versterking nodig en je krijgt natuurlijk begeleiding.

Sinds december 2017 telt Spotlight! 24 pagina’s. Daardoor is het werk voor de redactie toegenomen. We zouden de redactie dan ook graag willen uitbreiden, want het is nu maar een klein clubje dat het kwartaalblad maakt. We vergaderen vier keer per jaar in Utrecht over de inhoud van de volgende editie. Met zijn allen bepalen we dan de onderwerpen en bespreken we wie welk artikel schrijft. Zit je krap in je tijd en sla je die vergaderingen liever over, maar wil je wel af en toe een stuk schrijven of een interview doen? Dan kan dat ook.

Zin in dit redactionele vrijwilligerswerk? Stuur dan een mailtje naar redactie@vitiligo.nl en vertel daarin meer over jouw ervaring en motivatie. Op alle inzendingen volgt uiteraard een reactie en mogelijk een gesprek. Mogen we jou verwelkomen?