Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 1 (2017): Acceptatie en weerbaarheid

In dit nummer van Spotlight! een groot artikel over tools die je kunnen helpen je vitiligovlekken te accepteren en je weerbaarheid te vergroten. Het is bekend dat een huidaandoening als vitiligo zo belastend kan zijn, dat het grote impact krijgt op iemands leven. Het gebeurt nogal eens dat mensen onzeker en angstig worden, binnen blijven of zelfs psychische problemen ontwikkelen. In dit artikel informatie over een online hulpprogramma van het AMC, de aanpak van kindercoach Roosmarijn die in 2016 op de ledendag was, en het verhaal van Martijn Dethmers die op de ledendag 2017 zo aangrijpend vertelde over zijn innerlijke strijd.

Verder in dit nummer: een artikel over de mogelijke effecten van een kuur aan de Dode Zee, het eigen verhaal van Judith Noordzij (die op de cover staat), en een heleboel reacties op de vraag: een tatoeage of niet?

De nieuwe Spotlight! thuis ontvangen? Word lid van Vitiligo.nl voor slechts 28 euro per jaar, dan steun je het onderzoek naar vitiligo, krijg je 4x per jaar een nieuwe Spotlight! en kun je gratis deelnemen aan ledendagen. Meld je meteen aan!

nl_NL