Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spreekbeurtpakket vitiligo aanvragen

Heb jij het idee dat kinderen in je klas niet weten wat die witte vlekken bij jou zijn? Of vind je het vervelend om het telkens uit te leggen? Pesten ze je ermee? Houd dan een spreekbeurt en leg aan je hele klas uit wat vitiligo is.

Wij willen je graag helpen!
Je kunt hieronder een link naar een spreekbeurtpakket aanvragen, waar veel informatie in zit die je kunt gebruiken om een goed verhaal te vertellen. Ook voor mooie plaatjes, een powerpoint voorbeeld en puzzeltjes is gezorgd. En mis je iets? Laat het ons weten!

“Ik heb een spreekbeurt over vitiligo gehouden. Mijn klasgenoten vonden het erg interessant en hadden veel vragen. Bijvoorbeeld of vitiligo overgaat. En of het pijn doet als je je vitiligovlekken ergens tegenaan stoot. Mijn meester vond het ook erg interessant. Ik kreeg een rapportcijfer: 9! Ook namens mijn klasgenoten: bedankt.”

Lette Stavers

Naast het spreekbeurtpakket bestaat er ook lesmateriaal, over allerlei huidziekten, voor heel je klas.

Huid Nederland ontwikkelde in samenwerking met patientenvertegenwoordigers. leerkrachten, dermatologen en verpleegkundig specialisten lesmateriaal over de werking en verzorging van de huid, zonverbranding, alledaagse huidaandoeningen (zoals wratjes, acne, voetschimmel) en chronische huidaandoeningen (zoals eczeem, psoriasis en vitiligo)..

Dat lespakket kan je  gratis downloaden via www.huidindeklas.nl

Vraag hier jouw gratis link naar de spreekbeurtpagina’s vitiligo aan

Wij raden je aan om ruim van tevoren jouw gratis link naar het spreekbeurtpakket vitiligo aan te vragen. Dan heb je tijd genoeg om een eigen verhaal te maken.

Wil je een link naar het spreekbeurtpakket aanvragen? Zie hieronder het invulformulier:

Aanhef* Dhr.Mevr.

Voornaam*

Achternaam*

Straat*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

Land*

Leeftijd*

E-mail*

Schooltype*

Groep*

Datum spreekbeurt*

Soms worden er artikelen geschreven over de spreekbeurten in de Spotlight! (kwartaal magazine van vitiligo.nl).

Heb je er bezwaar tegen dat je gegevens aan de redactie van de Spotlight! worden doorgegeven?

NeeJa

Heb je er bezwaar tegen dat we je na de spreekbeurtdatum benaderen om na te gaan of we het spreekbeurtpakket nog kunnen verbeteren?

NeeJa

Opmerkingen

nl_NL