Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spreekbeurtpakket vitiligo aanvragen

Heb jij het idee dat kinderen in je klas niet weten wat die witte vlekken bij jou zijn? Of word je er moe van het telkens uit te leggen? Pesten ze je ermee? Houd dan een spreekbeurt en leg aan je hele klas uit wat vitiligo is. Vertel niet alleen dat het een pigmentziekte is, maar vertel ze ook wat het met je doet en hoe lastig het is dat anderen gewoon in de zon bruin worden en jouw witte plekken alleen maar verbranden als je niet oppast.

Je kunt hieronder een spreekbeurtpakket aanvragen, waar veel informatie in zit die je kunt gebruiken om een goed verhaal te vertellen. Ook zitten er wat aardigheidjes bij zoals pennen of ballonnen. Niet genoeg voor je hele klas, want dat kost de vereniging te veel geld. Maar is het ook niet veel leuker om aan het eind van je spreekbeurt een klein kwisje te houden waarmee je klasgenoten een pen kunnen winnen? Stel een paar vragen over wat je hebt verteld, en de kinderen die het beste hebben geluisterd, winnen een pen. Of je verloot de pennen onder de kinderen die de beste antwoorden geven.

“Ik heb een spreekbeurt over vitiligo gehouden. Mijn klasgenoten vonden het erg interessant en hadden veel vragen. Bijvoorbeeld of vitiligo overgaat. En of het pijn doet als je je vitiligovlekken ergens tegenaan stoot. Mijn meester vond het ook erg interessant. Ik kreeg een rapportcijfer: 9! Ook namens mijn klasgenoten: bedankt voor de spullen die ik gekregen heb.”

Lette Stavers

Vraag hier jouw gratis spreekbeurtpakket vitiligo aan

Wij raden je aan om ruim van tevoren (let op een levertijd van minimaal 2 weken) jouw gratis spreekbeurtpakket vitiligo aan te vragen.
Dit om stress te voorkomen als het wat langer duurt voordat we je pakket kunnen versturen.
Vitiligo.nl werkt met vrijwilligers die soms iets meer tijd nodig hebben dan grote bedrijven als bol.com.
Wij vragen hiervoor je begrip!

Wil je een spreekbeurtpakket aanvragen? Zie hieronder het invulformulier:

Aanhef* Dhr.Mevr.

Voornaam*

Achternaam*

Straat*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer*

Land*

Leeftijd*

E-mail*

Schooltype*

Groep*

Datum spreekbeurt*


Opmerkingen