Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Vrijwilligerswerk doen? Dat levert wat op!

Oproep van het bestuur

Wie komt ons helpen? Wil jij ook je steentje bijdragen?

Vitiligo.nl is een actieve vereniging. Het bestuur en de vrijwilligers  ervan zetten zich samen in om een platform te bieden waarop mensen met vitiligo betrouwbare informatie vinden. Ook zorgen zij voor mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Online en offline, zodat je je ervaringen en gedachten uit kunt wisselen. Om dit en nog meer mogelijk te maken, kunnen we ook jouw hulp goed gebruiken. Als we allemaal iets doen blijft het voor iedereen behapbaar en leuk. Dus: ben jij actief lid van Vitiligo.nl en vind je het leuk om als vrijwilliger de vereniging te helpen, wat denk je dan van het volgende ?

  • Sociale media. Ben jij graag actief op sociale media en herbergt Instagram voor jou geen geheimen? Dan zou jij de back up kunnen worden van de facebook-beheerder. Of, als je dat leuk vindt, kun je ook volledig meedraaien in het team dat nu de sociale media bijhoudt. Voor jou een kleine moeite? Voor ons een zorg minder.
  • Tekstschrijver. Hou je van schrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken iemand die af en toe een artikel wil schrijven voor onze website. En wie kan dat beter doen dan iemand die de doelgroep van binnenuit begrijpt. De onderwerpen mag je zelf aandragen, of je kunt iets schrijven over nieuwe ontwikkelingen, een reactie op nieuws in de media of op berichten op Facebook.
    Sparren met de redactie van Spotlight! is natuurlijk ook een optie.
  • Gastvrouw / gastheer. Wil je graag medepatiënten ontmoeten en je toch dienstbaar maken voor de vereniging, bied dan je hulp aan als gastvrouw of gastheer tijdens ledendagen of voorlichtingsbijeenkomsten.
  • Helpende handjes.  Tijdens ledendagen of voorlichtingsbijeenkomsten zijn er altijd niet benoemde karweitjes uit te voeren zoals sjouwwerk, stroomvoorziening, ICT, assistentie bij workshops, opbouw presentaties e.d. Alle hulp bij deze activiteiten is van harte welkom.
  • Organisatoren in de regio. Wil je je inzetten voor vitiligo.nl in je eigen regio en meehelpen  bij presentaties op locatie of je inzetten bij online-sessies? Dan is je hulp ook hierbij zeker welkom.

Join the club
Nogmaals, ben je actief lid van Vitiligo.nl en wil je de vereniging in je vrije tijd helpen?  Word onderdeel van een leuk team gemotiveerde vrijwilligers! Voel je je nog wat onzeker over je kennis en kunde? Natuurlijk gooien we je niet zomaar in het diepe. Als vrijwilliger kun je deelnemen aan leuke trainingen bij PGOsupport. En jaarlijks organiseren we een vrijwilligersdag.

Zit er iets voor je bij? Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het secretariaat: marianne@vitiligo.nl.

 

Aanhef* Dhr.Mevr.

Naam*

Voornaam*

Woonplaats*

E-mail*

Vacature

Motivatie

Vul de code in om het formulier te kunnen verzenden:captcha

nl_NL