Bestuurssamenstelling

                                     Paul Monteiro, Voorzitter
paul@vitiligo.nl
Paul (1947) woont in Oosterhout (N.B.) en is (voormalig) ondernemer op het gebied van dienstverlening in de zorg. Zijn kennis en ervaring zet hij sinds 2009 in voor Vitiligo.nl. Daarnaast beoefent hij abstracte schilderkunst en runt hij samen met zijn echtgenote twee opvangtehuizen voor HIV/AIDS-geïnfecteerde kinderen, vaak (half)wezen, in Suriname. Paul:
“Ik daag professionals uit om eveneens hun kennis, kunde en ervaring in te zetten om patiëntenorganisaties te helpen professionaliseren. Bewandel hierbij niet alleen de geëffende paden, maar zoek de grenzen op: deze inspiratie geeft ruimte aan alle creativiteit. En heel veel voldoening. Mij tenminste wel!”
Ed Halmans, Penningmeester
ed@vitiligo.nl
Ed (1952) woont in Roermond en werkt tot medio 2018 als Business Controller bij een papierfabriek van Smurfit Kappa. Daarna gaat hij met pensioen. Hij is al bestuurslid sinds het jaar 2000 en zorgt voor de subsidieaanvraag en de boekhouding. Verder onderhoudt hij de contacten met de vrijwilligers, die de ledenadministratie verzorgen.

Anne-Marie Brouwer, Vrijwilligerscoördinator
Anne-Marie@vitiligo.nl
Anne-Marie (1968) woont in Almere. Heeft tot 2016 bij ING gewerkt en momenteel parttime werkend als Consultatiebureauassistent. Daarnaast studerend voor acupunctuur. In haar vrije tijd vrijwilliger bij Kwintes GGZ. Is leergierig en houdt van ontwikkeling. Heeft een luisterend oor en is graag in contact met mensen.

 

Leo Pekaar, Bestuurslid ICT
leo@vitiligo.nl
Leo Pekaar (1951) gepensioneerd waterbouwkundige woont in Yerseke. Als bestuurslid ICT ondersteunt hij de andere bestuursleden met de organisatorische kant binnen de vereniging. Door een uitgebreide werkervaring o.a. in de technische automatisering breed inzetbaar en hij vindt het van belang om de vitiligo patiënten in de regio’s bij Vitiligo.nl te betrekken.

  Sheila Mohamedhoesein-Bhikhie, Secretaris
sheila@vitiligo.nl

Sheila (1976), gehuwd en moeder van drie zoons, woont in Lansingerland. Ze werkt als Management Assistent bij de Rechtbank. Sinds 2012 heeft ze vitiligo. In 2017 besloot zij lid en secretaris van het bestuur te worden. Als secretaris notuleert ze o.a. bij de bestuursvergaderingen en ondersteunt zij het bestuur in de breedste zin van het woord. Haar reden om lid èn secretaris te worden, is om met lotgenoten in contact te komen en ook om de diverse onderzoeken op de voet te kunnen blijven volgen. Wat ze opgemerkt heeft, is dat personen met vitiligo op hun eigen manier met de verwerking omgaan. Ze put veel kracht uit het feit te zien hoe een ieder omgaat met zijn/haar vitiligo en hoe krachtig lotgenoten kunnen zijn. Sheila is ervan overtuigd dat zij veel voor de vereniging kan betekenen en dat zij anderen kan motiveren om ook lid van deze belangenorganisatie te worden!
Onno Hafkamp, Algemeen bestuurslid
onno@vitiligo.nl
Onno (1963) komt uit Eindhoven en werkt als monteur bij een installatiebureau in Weert.
Tevens als bestuurslid houdt hij zich bezig met zaken zoals de technische kant van de website, Office365, AVG, Sharepoint.
Kijk voor meer info: logo-linkedin