Bestuurssamenstelling

  Paul Monteiro, Voorzitter
paul@vitiligo.nl
Paul (1947) woont in Oosterhout (N.B.) en is (voormalig) ondernemer op het gebied van dienstverlening in de zorg. Zijn kennis en ervaring zet hij sinds 2009 in voor Vitiligo.nl. Daarnaast beoefent hij abstracte schilderkunst en runt hij samen met zijn echtgenote twee opvangtehuizen voor HIV/AIDS-geïnfecteerde kinderen, vaak (half)wezen, in Suriname. Paul:
“Ik daag professionals uit om eveneens hun kennis, kunde en ervaring in te zetten om patiëntenorganisaties te helpen professionaliseren. Bewandel hierbij niet alleen de geëffende paden, maar zoek de grenzen op: deze inspiratie geeft ruimte aan alle creativiteit. En heel veel voldoening. Mij tenminste wel!”
Ed Halmans, Penningmeester
ed@vitiligo.nl
Ed (1952) woont in Roermond en werkt tot medio 2018 als Business Controller bij een papierfabriek van Smurfit Kappa. Daarna gaat hij met pensioen. Hij is al bestuurslid sinds het jaar 2000 en zorgt voor de subsidieaanvraag en de boekhouding. Verder onderhoudt hij de contacten met de vrijwilligers, die de ledenadministratie verzorgen.
  Cathelijn Luijten, Communicatie
cathelijn@vitiligo.nl
Cathelijn (1986) woont in Utrecht. Ze is werkzaam als Casemanager in de psychiatrie.
Sinds november 2016 is Cathelijn bij het bestuur gekomen, waar ze zich vooral richt op de communicatie en jeugd. In haar vrije tijd doet Cathelijn ook nog vrijwilligerswerk om kinderen zekerder te maken en is ze graag creatief bezig.
  Sheila Mohamedhoesein-Bhikhie, Secretaris
sheila@vitiligo.nl
Sheila Mohamedhoesein-Bhikhie (1976), gehuwd en moeder van drie zoons, woont in Lansingerland. Ze werkt als Management Assistent bij de Rechtbank. Sinds 2012 heeft ze vitiligo. In 2017 besloot zij lid en secretaris van het bestuur te worden. Als secretaris notuleert ze o.a. bij de bestuursvergaderingen en ondersteunt zij het bestuur in de breedste zin van het woord. Haar reden om lid èn secretaris te worden, is om met lotgenoten in contact te komen en ook om de diverse onderzoeken op de voet te kunnen blijven volgen. Wat ze opgemerkt heeft, is dat personen met  vitiligo op hun eigen manier met de verwerking omgaan. Ze put veel kracht uit het feit te zien hoe een ieder omgaat met zijn/haar vitiligo en hoe krachtig lotgenoten kunnen zijn. Sheila is ervan overtuigd dat zij veel voor de vereniging kan betekenen en dat zij anderen kan motiveren om ook lid van deze belangenorganisatie te worden!
Ineke Molenaar, Vrijwilligerscoördinator
ineke@vitiligo.nl
Ineke woont in Noord Holland en is werkzaam in de gehandicapten zorg. De vitiligo manifesteerde zich bij haar in 1994, na een emotionele periode; eerst alleen  op handen en voeten, nu ontwikkelt het zich nog steeds verder over het hele lichaam.
Ineke vindt het inspirerend anderen te ontmoeten met dezelfde huidaandoening. Over haar functie als vrijwilligerscoördinator bij Vitiligo.nl zegt ze: ‘Een ieder beschikt over allerlei talenten, als je die samenvoegt kan je tot iets moois komen. VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK! van kleine klusjes tot het voldoen aan de regels van de wet er is altijd veel te doen voor een vereniging, we hebben elkaar nodig. Mijn functie is de de taken te verdelen, te begeleiden en te belonen. In de ontmoeting, lotgenoot zijn, al doende elkaar en de vereniging helpen, KOM ERBIJ!’
Onno Hafkamp, ict
onno@vitiligo.nl
Onno (1963) komt uit Eindhoven en werkt als monteur bij een installatiebureau in Weert.
Tevens als bestuurslid ict houdt hij zich bezig met zaken zoals de technische kant van de website, Office365, Sharepoint.
Kijk voor meer info: logo-linkedin