Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Bestuurssamenstelling

                                     Paul Monteiro, Voorzitter
paul@vitiligo.nl
Paul (1947) woont in Oosterhout (N.B.) en is (voormalig) ondernemer op het gebied van dienstverlening in de zorg. Zijn kennis en ervaring zet hij sinds 2009 in voor Vitiligo.nl. Daarnaast beoefent hij de abstracte schilderkunst en runt hij samen met zijn echtgenote drie opvangtehuizen voor HIV/AIDS-geïnfecteerde kinderen, vaak (half)wezen, in Suriname. Paul:
“Ik daag professionals uit om eveneens hun kennis, kunde en ervaring in te zetten om patiëntenorganisaties te helpen professionaliseren. Bewandel hierbij niet alleen de geëffende paden, maar zoek de grenzen op: deze inspiratie geeft ruimte aan alle creativiteit. En heel veel voldoening. Mij tenminste wel!”

Ed Halmans, Penningmeester
ed@vitiligo.nl
Ed (1952) woont in Roermond en werkt tot medio 2018 als Business Controller bij een papierfabriek van Smurfit Kappa. Nu is hij met pensioen. Hij is al bestuurslid sinds het jaar 2000 en zorgt voor de subsidieaanvraag en de boekhouding. Verder onderhoudt hij de contacten met de vrijwilligers, die de ledenadministratie verzorgen.


Chloé van Geffen, algemeen bestuurslid
chloe@vitiligo.nl
Chloé (1992) is woonachtig in ‘s-Hertogenbosch en maakt sinds juni/juli 2023 onderdeel uit van het bestuur van Vitiligo.nl als algemeen bestuurslid.
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als advocaat arbeidsrecht in de sectoren overheid, onderwijs en zorg.
Naast mijn dagelijkse werkzaamheden wilde ik mij graag inzetten als vrijwilliger.
Aangezien ik zelf sinds 2014 vitiligo heb en sinds enkele jaren lid ben van Vitiligo.nl was het slechts een kleine stap om plaats te nemen in het bestuur.

 

Leo Pekaar, Algemeen bestuurslid ICT
leo@vitiligo.nl
Leo Pekaar (1951) gepensioneerd waterbouwkundige woont in Yerseke. Als bestuurslid ICT ondersteunt hij de andere bestuursleden met de organisatorische kant van de ICT binnen de vereniging en beheert de verschillende sociale media. Door een uitgebreide werkervaring o.a. in de technische automatisering breed inzetbaar en hij vindt het van belang om de vitiligo patiënten in de regio’s bij Vitiligo.nl te betrekken.Marc van Ravenhorst, Vrijwilligerscoördinator
marc@vitiligo.nl
Marc van Ravenhorst (1985)
Ik woon met mijn vrouw en drie kinderen in Barneveld. Ik werk bij Toyota Material Handling, daar ben ik manager op een afdeling die services ontwikkelt én verkoopt. Ik ben vrijwilligerscoördinator in het bestuur van Vitiligo.nl. Het is een belangrijke rol, aangezien geen vereniging zonder vrijwilligers kan. En net als op mijn werk heb ik in deze functie te maken met het coachen van mensen. Op mijn 3e is vitiligo bij me vastgesteld en sinds 1996 ben ik lid van de vereniging. In de jaren erna was ik er eigenlijk nauwelijks bij betrokken, maar na mijn burn out in 2017 ging ik beter begrijpen wat de rol van vitiligo is in mijn leven. Zo ontstond de behoefte om meer betrokken te raken bij Vitiligo.nl. Toen ik las dat er behoefte was aan bestuursleden, was dat voor mij reden om in gesprek te gaan met de voorzitter. Hopelijk kan ik een goede bijdrage leveren om de doelstellingen van de vereniging te realiseren.

 

Alwin Reijnhoudt, Algemeen bestuurslid
alwin@vitiligo.nl
Alwin (1983) woont onder de rook van Rotterdam en is sinds januari 2020 aangetreden als bestuurslid bij de vereniging.

“In het dagelijks leven ben ik vader van 3 kinderen en daarnaast accountmanager in de levensmiddelen industrie. Sinds mijn tienerjaren heb ik vitiligo waarbij dit in de afgelopen jaren verder is uitgebreid. Doordat ik al jaren lid ben, ken ik de vereniging vanuit de patiëntenzijde. Nu mijn kinderen wat groter zijn heb, kan ik mijn tijd anders besteden en wil ik dit graag inzetten voor Vitiligo.nl. Met de andere enthousiaste bestuursleden met kennis en ervaring probeer ik met mijn inbreng de vereniging verder te helpen.”

 Marianne van Ooijen Secretaris
marianne@vitiligo.nl 

 Marianne (1956) woont in Roermond en werkt tot 1 juli 2023 als ambtelijk secretaris voor ondernemingsraden in de zorg- en gemeentelijke sector.

Ze heeft zelf geen vitiligo, maar wel een man en (inmiddels overleden) vader met vitiligo.
Er is dus veel interesse in eventuele remedies, vooral met betrekking tot de twee inmiddels volwassen zoons, die (nog) geen vitiligo hebben.
Met mijn pensioen in zicht en alvast op zoek naar een interessante vervangende bezigheid, kwam de vacature van secretaris van de Vitiligovereniging mooi op tijd op mijn pad.
Als secretaris ondersteun ik het bestuur in de breedste zin van het woord.


 Communicatie


Vacantnl_NL