Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Bestuurssamenstelling

                                     Paul Monteiro, Voorzitter
paul@vitiligo.nl
Paul (1947) woont in Oosterhout (N.B.) en is (voormalig) ondernemer op het gebied van dienstverlening in de zorg. Zijn kennis en ervaring zet hij sinds 2009 in voor Vitiligo.nl. Daarnaast beoefent hij de abstracte schilderkunst en runt hij samen met zijn echtgenote drie opvangtehuizen voor HIV/AIDS-geïnfecteerde kinderen, vaak (half)wezen, in Suriname. Paul:
“Ik daag professionals uit om eveneens hun kennis, kunde en ervaring in te zetten om patiëntenorganisaties te helpen professionaliseren. Bewandel hierbij niet alleen de geëffende paden, maar zoek de grenzen op: deze inspiratie geeft ruimte aan alle creativiteit. En heel veel voldoening. Mij tenminste wel!”
Ed Halmans, Penningmeester
ed@vitiligo.nl
Ed (1952) woont in Roermond en werkt tote medio 2018 als Business Controller bij een papierfabriek van Smurfit Kappa. Nu is hij met pensioen. Hij is al bestuurslid sinds het jaar 2000 en zorgt voor de subsidieaanvraag en de boekhouding. Verder onderhoudt hij de contacten met de vrijwilligers, die de ledenadministratie verzorgen.

Bianca Timmers, Vrijwilligerscoördinator
Bianca@vitiligo.nl

Bianca (1974) woont in Hardinxveld-Giessendam. Heeft zelf geen vitiligo maar wel een dochter van 14 jaar met vitiligo. Werkt 24 uur in de week als verpleegkundige bij eurocept homecare.

Ik ben leergierig en wil graag wat voor een ander betekenen. Dat is ook de reden dat ik mij in wil zetten voor vitiligo.nl. Ik denk dat het lotgenotencontact heel belangrijk is. Dat is ook de reden dat ik in 2007 lid ben geworden van de vereniging. Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en ook voor mijn dochter dat ze lotgenoten treft met vitiligo en ik als moeder andere ouders.

Ik voel mij vereerd nu gevraagd te zijn voor deze bestuursfunctie en hoop dat ik mensen kan motiveren om zich ook in te zetten voor de vereniging.

 

Leo Pekaar, Algemeen bestuurslid ICT
leo@vitiligo.nl
Leo Pekaar (1951) gepensioneerd waterbouwkundige woont in Yerseke. Als algemeen bestuurslid ondersteunt hij de andere bestuursleden met de organisatorische kant binnen de vereniging. Door een uitgebreide werkervaring o.a. in de technische automatisering breed inzetbaar en hij vindt het van belang om de vitiligo patiënten in de regio’s bij Vitiligo.nl te betrekken.

  Sheila Mohamedhoesein-Bhikhie, Secretaris
sheila@vitiligo.nl

Sheila (1976), gehuwd en moeder van drie zoons, woont in Lansingerland. Ze werkt als Management Assistent bij de Rechtbank. Sinds 2012 heeft ze vitiligo. In 2017 besloot zij lid en secretaris van het bestuur te worden. Als secretaris notuleert ze o.a. bij de bestuursvergaderingen en ondersteunt zij het bestuur in de breedste zin van het woord. Haar reden om lid èn secretaris te worden, is om met lotgenoten in contact te komen en ook om de diverse onderzoeken op de voet te kunnen blijven volgen. Wat ze opgemerkt heeft, is dat personen met vitiligo op hun eigen manier met de verwerking omgaan. Ze put veel kracht uit het feit te zien hoe een ieder omgaat met zijn/haar vitiligo en hoe krachtig lotgenoten kunnen zijn. Sheila is ervan overtuigd dat zij veel voor de vereniging kan betekenen en dat zij anderen kan motiveren om ook lid van deze belangenorganisatie te worden!
Onno Hafkamp, Algemeen bestuurslid
onno@vitiligo.nl
Onno (1963) komt uit Eindhoven en werkt als monteur bij een installatiebureau in Weert.
Tevens als bestuurslid  houdt hij zich bezig met zaken zoals de technische kant van de website, Office365, Sharepoint. Tevens is onder andere de website een goed middel om met elkaar te kunnen communiceren,  informatie te verstrekken en dit als zodanig bij te houden voor eenieder.
Kijk voor meer info: logo-linkedin