Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Nieuwe Spotlight! vol info en ervaringen

Het septembernummer van Spotlight! valt op 21 september bij de leden van Vitiligo.nl in de brievenbus. Met veel informatie en ervaringen van lotgenoten!

 

Het hoofdartikel van deze Spotlight! gaat over lasertherapie. Mensen met universele vitiligo kiezen daar soms voor om van hun allerlaatste pigmentvlekken af te komen. Ze hopen helemaal wit te worden, maar bij sommigen kan enig pigment terugkeren. Dermatoloog Albert Wolkerstorfer geeft tekst en uitleg.

 

Antwoorden

In “Vitiligo.nl geeft antwoord” reageren we op op de lezersvraag: mijn kind krijgt witte plekken. Wat nu?  Verder informatie over de nieuwe UV-flitslamp waarmee het expertisecentrum SNIP in Amsterdam sinds enkele maanden werkt. Waarom krijgt dit apparaat de voorkeur boven het vertrouwde black light van de Wood’s lamp? Dit en nog meer interessants (is jeuk voor jou wel of geen voorbode van nieuwe vlekken?) in Spotlight!

 

Lees meer
Krijg je Spotlight! nog niet in de bus, maar ben je wel geïnteresseerd? Dan kun je voor slechts 26 euro per jaar lid worden van Vitiligo.nl. Je ontvangt het glossy magazine over vitiligo dan vier keer per jaar
en je kunt meedoen aan onze ledendagen, waar je lotgenoten kunt ontmoeten. De eerstvolgende is al op 7 oktober. Als je snel lid wordt, kun je daar ook nog naartoe. Meld je snel aan!
nl_NL