Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Redactielid gezocht

Gezocht!
De redactie van Spotlight! is op zoek naar jou! Je vindt schrijven leuk en bent nieuwsgierig. We gaan samen ideeën uitwisselen die het goed zouden doen in de Spotlight! Dat kunnen serieuze onderwerpen zijn, zoals een ontwikkeling in de wetenschap, een situatie bij een huisarts of een opvallend gesprek met een dermatoloog. Maar ook grappige of opvallende nieuwtjes, trends op social media en onderwerpen uit de samenleving, gewoon van wat leeft op straat, in de klas, of huiskamer, bijvoorbeeld over camouflage, onzekerheid, acceptatie, zonnebaden, etc. Er zijn genoeg invalshoeken te verzinnen. Zo bepalen we samen de inhoud van de volgende Spotlight!

Vier keer per jaar
De redactie vergadert vier keer per jaar. Meestal online, zodat niemand reistijd kwijt is. Maar minimaal één keer per jaar spreken we op locatie af, centraal in Utrecht. Na de vergadering verdelen de onderwerpen onder elkaar. De één schrijft een wat zwaarder artikel, een ander vindt het leuker om met iemand te (video)bellen die ook vitiligo heeft. Dat lost zich altijd wel op dus!

Eerst even sparren?
Misschien twijfel je nog. Dan kunnen we altijd eerst even sparren en hak je toch daarna de knoop door?! Twijfel je of je teksten goed leesbaar zijn voor een groot publiek? Ook daarover kunnen we het hebben: de redactie beschikt over een professionele eindredacteur die je kan helpen om er een mooie eindtekst van te maken.

Schuif je aan?
Wil je eerst sparren of schuif je gelijk aan, stuur ons sowieso een mailtje! We maken graag kennis met je! Het mailadres is redactie@spotlight.nl.
Wie weet tot binnenkort?

Sandra, Marloes, Monique en Arnoud

nl_NL