Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 3 (2019) Alles over khelline

Lichttherapie wordt soms gecombineerd met het middel khelline.

Hoe dat werkt en hoe het expertisecentrum SNIP er tegenaan kijkt, leest u in het nieuwe magazine Spotlight! van Vitiligo.nl.

Het hoofdartikel in het septembernummer gaat in op de werking van khelline. Dat wordt toegepast bij ZBC Multicare in Hilversum. In het blad vertellen twee personen over hun ervaringen, maar natuurlijk laat Spotlight! ook de specialisten aan het woord.

 

Fotomodel op de cover

Op de cover van dit nummer staat het Belgische fotomodel Caro van Gorp. Zij heeft ook vitiligo, maar dat belet haar niet om binnenkort op de Filippijnen deel te nemen aan de Miss Earth-verkiezingen. In de rubriek VlekkenWerk vertelt ze over haar leven.

Verder in dit nummer informatie over JAK-remmers. De eerste resultaten uit kleinschalig onderzoek in de zoektocht naar een geneesmiddel tegen vitiligo lijken veelbelovend. Leden van Vitiligo.nl kunnen hierover ook meer horen op de komende ledendag op 6 oktober in UMC Amsterdam. Het programma van die dag vindt u natuurlijk ook in het septembernummer van Spotlight!

aar de ledendag?

Dit nummer van het glossy magazine Spotlight! valt op vrijdag 27 september bij alle leden van Vitiligo.nl in de bus. Nog geen lid en geïnteresseerd? Meld je dan snel aan bij Vitiligo.nl en ontvang meteen dit nummer en daarna voortaan vier keer per jaar het blad thuis, voor een lidmaatschapsgeld van slechts 26 euro per jaar. Je steunt daarmee bovendien het onderzoek naar vitiligo, en als je het snel regelt, krijg je niet alleen het septembernummer, maar dan kun je ook nog op 6 oktober naar de ledendag in Amsterdam over het thema Onderzoek en wetenschap.