Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 4 (2016): alles over lichttherapie

Lichttherapie is de meest toegepaste behandeling bij vitiligo. Toch zijn er nog veel vragen over. In dit nummer van Spotlight! geeft dermatoloog David Njoo antwoord op al die vragen.

Lichttherapie is de makkelijkste behandeling, die ook thuis kan, maar effect is niet verzekerd. Veel mensen stoppen er weer mee omdat succes uitblijft. Hoe komt dat? En wanneer kun je er wél en wanneer beter niet aan beginnen? David Njoo legt het uit, en drie mensen vertellen over hun ervaringen.
Verder in dit nummer een verslag van de ledendag van september 2016 in Amersfoort, toen kringgesprekken over diverse onderwerpen werden georganiseerd. Plus een vooruitblik naar de kerst: wat doe je aan als je vitiligovlekken heel zichtbaar zijn? ‘Het gaat toch vooral om je uitstraling’, zegt Anne-Marie Brouwer uit Almere, die gewoon haar mouwloze feestbloesje aantrekt.

Lid worden?
Wil je ook vier keer per jaar een verse Spotlight! thuis ontvangen? Word dan lid van de vereniging voor slechts 28 euro per jaar. Dan ben je voortaan ook welkom op de ledendagen én steun je het onderzoek naar vitiligo. Meer informatie over het lidmaatschap

 

nl_NL