Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Vrijwilligers aan het woord.

Een patiëntenvereniging als Vitiligo.nl kan alleen bestaan mede door de inzet van de vrijwilligers. Er worden enorm veel taken door de vrijwilligers uitgevoerd. Hieronder stellen een paar vrijwilligers zichzelf voor.Carmen Zohland,
Mijn motivatie is dat ik ook een bijdrage wil leveren hoe klein dan ook aan de bekendheid en acceptatie van vitiligo.
Voornamelijk als gastvrouw op ledendagen.Richard Klaver,
Ik ben vrijwilliger geworden omdat ik meer wilde doen voor lotgenoten, om zo meer bekendheid aan deze huidaandoening te geven en om ook op de hoogte te blijven van de medische ontwikkelingen. Ik heb een tijdje in het bestuur gezeten maar mijn werk liet dat niet meer toe door de het vele reizen.
Ik ben nu nog steeds vrijwilliger en verzorg de organisatie van onze leden- en contact dagen. En dat doe ik nog steeds met veel plezier!Sharista Lachman,
Sinds 2017 ben ik vrijwilliger bij Vitiligo.nl. Het ontmoeten van mensen met Vitiligo en het horen van verschillende persoonlijke verhalen, hebben mij geholpen om mijn Vitiligo te accepteren. Dit jaar ben ik ook begonnen als een van de columnisten om mijn eigen verhaal te delen!
Voornamelijk als gastvrouw op ledendagen.Gerard Mulder,
Gerard (1946) woont in Maartensdijk en is een bouwkundige met gevoel voor administratie. Ik heb sinds 1980 vitiligo en ik heb met vitiligo (moeten) leren leven en vitiligo behoort nu bij mijn leven. Vitiligo is geen levensbedreigende ziekte, maar wel een ziekte die heel veel invloed op je leven kan hebben.
Omdat vitiligo een niet ‘levensbedreigende’ ziekte is, en daardoor vaak op een zijspoor staat, is een sterke patiëntenvereniging noodzakelijk om onderzoeken naar het hoe en waarom van vitiligo te stimuleren. Daarom ben ik, als vrijwilliger, ledenadministrateur bij de vitiligo patiëntenvereniging geworden om mee te helpen een sterke en goed georganiseerde vereniging mee te helpen opbouwen. .

Wilt u zich ook inzetten en dienstbaar maken voor vitiligo.nl kijk dan op