Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 1 (2019) Alles over zelfbruiners

Alles over zelfbruiners lees je in het voorjaarsnummer van Spotlight!, het magazine van Vitiligo.nl.
 
Mensen met vitiligo maken wel gebruik van zelfbruinproducten, die je huid tijdelijk een bruin kleurtje geven. Maar hoe werken ze eigenlijk, waar moet je op letten en hoe krijg je een optimaal effect? De redactie van de Spotlight! heeft het voor je uitgezocht!
 
Maar het nieuwe nummer van 24 pagina’s heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. In de rubriek VlekkenWerk vertelt auteur Eva Kelder hoe het haar, juist dankzij haar passie voor schrijven, lukte om de focus op haar witte vlekken te verleggen. Waar ze zich vroeger liefst terugtrok, daar geeft ze tegenwoordig workshops, schrijft ze boeken en draagt dus haar kennis over.

Stress?
 
De rubriek ‘Wat vind jij?’ gaat dit keer over stress: heeft dat invloed op jouw vitiligo? Verschillende mensen reageerden op deze vraag. Een andere vraag is: kun je eigenlijk geboren worden met vitiligo? Die vraag legde de redactie voor aan twee pigmentspecialisten van het Amsterdam UMC. Vanaf vrijdag kunnen jullie in het maartnummer hun antwoord lezen. Op vrijdag 22 maart ligt het bij alle leden op de mat. Veel plezier ermee!
 
Nog geen lid en wil je Spotlight! lezen? Word dan snel lid voor maar € 26,00 per jaar en ontvang ons magazine 4x per jaar thuis! Als lid kun je ook deelnemen aan onze ledendag(en) met informatie en ontmoetingen.