Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 1 (maart 2022)

Rond 11 maart wordt de eerste Spotlight! van 2022 bezorgd. We hebben er weer een gevarieerd nummer van proberen te maken. 

Het meest in het oog springt natuurlijk het 10-jarig bestaan van het magazine. Vijf trouwe lezers blikken in het hart van het magazine terug. Hoe hebben zij Spotlight! het afgelopen decennium gelezen? Wat betekent het blad voor hen?

In de serie vitiligo & …. bijvoorbeeld zoomen we dit keer in op alopecia areata, een auto-immuunaandoening waarbij er sprake is van pleksgewijze kaalheid. 

In de rubriek ‘Vitiligo.nl geeft antwoord’ gaat huidtherapeute Dion Timmer in op de vraag hoe je een kwetsbare of aangedane huid (denk aan littekens, ongewenste haargroei, ongewenste tatoeages, storende roodheid, enz) kunt behandelen als je vitiligo hebt. Hoe hou je jouw huid dan in een goede conditie?

En zo is er meer: Nienke van 8 vertelt over zichzelf in KidSpots, drie jonge vrouwen komen aan het woord over ‘Nieuw leven & vitiligo’ en, en, en… zo kunnen we nog wel doorgaan!

Nog geen lid en wil je Spotlight! ook ontvangen? Meld je dan aan, voor maar € 28,00 per jaar ontvang je ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en) en andere bijeenkomsten, krijg je antwoord op de vragen die je ons stelt én ontvang je als welkomstgeschenk het gratis informatieboek Leven met vitiligo.