Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 1 (maart 2023)

Het volgende nummer van Spotlight! komt in de loop van de week uit. Hier onder andere aandacht voor:

– in de serie Vitiligo & … besteden we dit keer aandacht aan de schildklier. In eerdere nummers kwamen reuma, lichen sclerose, alopecia areata, diabetes type 2, psoriasis en pernicieuze anemie al aan bod.

– lezers reageren op de stelling: ‘Wat doet vitiligo met jou?’
Hoe ga jij ermee om: praat je erover, verzwijg je de vlekken? Accepteer je jouw vitiligo of is acceptatie een stap te ver?

– In de rubriek Vitiligo.nl geeft antwoord aandacht voor de lezersvraag: 
Kan haarverf vitiligo veroorzaken of verergeren. Hier is eerder al onderzoek naar gedaan en voor een toelichting hierop legden we dit voor aan Albert Wolkerstorfer, dermatoloog bij het SNIP in Amsterdam.

– We hebben een prachtig ervaringsverhaal van de 33-jarige Joost.
Hij vindt het lastig te accepteren dat zijn huid waarschijnlijk niet meer egaal zal worden. In de rubriek Het ongemak vertelt hij openhartig wat dit voor hem betekent en hoe hij hiermee omgaat.

Dit en nog veel meer in de volgende Spotlight! Het maartnummer valt rond 3 maart bij de leden in de brievenbus.

Nog geen lid en wil je Spotlight! ook ontvangen? Meld je dan aan, voor maar € 28,00 per jaar ontvang je ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en) en andere bijeenkomsten, krijg je antwoord op de vragen die je ons stelt én ontvang je als welkomstgeschenk het gratis informatieboek Leven met vitiligo.

nl_NL