Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 2 (2019) Over UV-werende kleding.

Het zomernummer van kwartaalblad Spotlight! besteedt aandacht voor UV-werende kleding én de uitkomsten van de digitale enquête eerder dit jaar. Plus: vier fraaie fotokaarten cadeau!

Nu we in het zonnige jaargetijde zitten, merk je weer hoe lastig die witte vlekken zijn, die nooit bruin worden maar snel verbranden. Ben je het vele insmeren beu, dan kun je ook eens denken aan UV-werende kleding. In de nieuwe Spotlight! lees je over de mogelijkheden.

Uitkomsten enquête

In het zomernummer, dat op 28 juni verscheen, staan ook de uitkomsten van de digitale enquête die zo’n 250 leden eerder dit jaar invulden. Daaruit bleek onder meer dat de jaarlijkse ledendag in trek is en dat de meeste mensen een voorkeur hebben voor een zaterdag, in plaats van de zondag die we de laatste jaren hebben aangehouden.

Vlekkenwerk

In de rubriek VlekkenWerk weet verpleegkundige Corien als geen ander dat het in het leven niet om uiterlijk draait. In een andere rubriek wordt antwoord gegeven op de vraag of vitiligo kan leiden tot oogklachten. Wat te denken verder van de stelling ‘Wat sterk maakt, zijn rolmodellen’? Leden geven hun mening.

Nog geen lid en wil je Spotlight! ontvangen? Word dan lid voor slechts € 28,00 per jaar en ontvang ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en). Je ontvangt uiteraard ook de vier fotokaarten.

nl_NL