Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 2 (juni 2022)

De leden van Vitiligo.nl ontvingen rond vrijdag 10 juni 2022 de Spotlight! in de bus. En wat is er dan mooier dan te openen met dj Jana Vitiligo op de cover! Na veel dichte deuren, gecancelde evenementen en andere corona-ellende kijkt Jana uit naar het voorliggende festivalseizoen. Ze heeft wel zin in een feestje. Jij ook?

Ook feestelijk: de redactie heeft de kinderrubriek KidSpots in een nieuw jasje gestoken: niet langer een, maar twee pagina’s. Esmée (9) uit Sappemeer vertelt over de spreekbeurt die ze pas geleden hield. ‘De klas vond het erg leuk, ik kreeg twee keer applaus!’ Meer weten? Lees haar verhaal straks op pagina 20.

In de serie Vitiligo & … dit keer aandacht voor reumatoïde artritis. Reumatoloog Inger Meek geeft uitleg en Nelleke vertelt over haar leven met twee auto-immuunaandoening.

Vol in de schijnwerpers de internationale bijeenkomst in Amstelveen. Uit verschillende landen ontmoetten dermatologen en mensen met vitiligo elkaar daar enkele dagen in april. De gesprekken gingen over de laatste medische ontwikkelingen, maar vooral ook over samenwerken/de krachten bundelen. Boordevol nieuwe energie keerden ze na afloop weer huiswaarts. Twee redactieleden waren erbij en doen uitgebreid verslag.

Ben je nog geen lid van Vitiligo.nl en ontvang je dus ook Spotlight! niet? Meld je dan snel aan, voor maar € 28,00 per jaar ontvang je het magazine 4x per jaar thuis! Dan ben je (dus) ook van harte welkom op onze ledendag(en) en andere bijeenkomsten, krijg je antwoord op de vragen die je ons stelt én ontvang je als welkomstgeschenk het gratis informatieboek Leven met vitiligo.

nl_NL