Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 3 (2016): alles over minigrafting

Minigrafting is – naast lichttherapie – een van de behandelingen om de aanmaak van pigmentcellen te stimuleren. Het is een poliklinische ingreep, waarbij gepigmenteerde huid wordt getransplanteerd naar een witte plek. In dit nummer van Spotlight! een uitvoerig artikel over deze techniek, die vaak succesvol is.

Spotlight! heeft dr. Ludmila Nieuweboer geïnterviewd, expert is op het gebied van minigrafting. Een van onze leden, Maggie van Spall (65), vertelt over haar ervaringen met deze behandeling. Ze spreekt van een metamorfose! Verder in dit nummer het verhaal van Paul (41) en zijn dochter Chloë (7), die allebei tegelijk vitiligo kregen. Ze staan prachtig geportretteerd op de cover en vertellen over hun ervaringen op pagina 17. Natuurlijk vind je ook weer de columns van Lianne, Christina (‘Voor het eerst zonder legging’) en Vilan, en er staat in dit nummer veel nieuws over de activiteiten van de LVVP.

Wil je ook vier keer per jaar een verse Spotlight! ontvangen? Word dan lid van de vereniging voor slechts 28 euro per jaar. Dan ben je voortaan ook welkom op de ledendag én steun je het onderzoek naar vitiligo! Meer informatie

 

nl_NL