Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 3 (sept 2022)

In de nieuwe Spotlight! besteden we uiteraard veel aandacht aan de ledendag, die deze zomer plaatsvond in Nunspeet. Het was fijn om elkaar na al die coronajaren eindelijk weer eens te zien. 

We besteden natuurlijk aandacht aan de laatste ontwikkelingen op medisch gebied: wist je bijvoorbeeld dat in Amerika het nieuwe middel ruxolitinib is vrij gegeven? Naar verwachting is deze JAK-remmer in Europa – en daarmee ook Nederland – over enkele maanden ook verkrijgbaar.

Speciale aandacht verder voor het prachtig prentenboek Een Beer met Vlekken, dat mede dankzij onze redacteur Monique Bodegom een nieuw jasje heeft gekregen. Lees snel in het magazine hoe je het prachtig vormgegeven boek (voor kinderen vanaf ± 5 jaar) kunt bestellen!

Dit en veel meer in het aanstaande nummer, dat op 2 september zal verschijnen.

Nog geen lid en wil je Spotlight! ook ontvangen? Meld je dan aan, voor maar € 28,00 per jaar ontvang je ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en) en andere bijeenkomsten, krijg je antwoord op de vragen die je ons stelt én ontvang je als welkomstgeschenk het gratis informatieboek Leven met vitiligo.