Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! over onderzoek en alternatieven

Hoe ver is de wetenschap met het onderzoek naar vitiligo? En wat zijn de ervaringen met alternatieve behandelmethoden? Dat is te lezen in de Spotlight! van december 2019.

Deze Spotlight! geeft een uitgebreide terugblik op de afgelopen ledendag, waar veel deskundigen de leden bijpraattten over de laatste ontwikkelingen en lopende onderzoeken. Ook blikten ze alvast in de toekomst, wat gaat die brengen? Stapsgewijs neemt de kennis over vitiligo toe, zullen wetenschappers de aandoening er ooit onder krijgen? Lees de laatste informatie van dermatologen en onderzoekers.

Alternatieve circuit
Sommige mensen met vitiligo gaan buiten het reguliere circuit op onderzoek uit: zijn er alternatieve behandelmethoden om van de witte vlekken af te komen? We laten in de nieuwe Spotlight! enkele mensen aan het woord. In de rubriek ‘Wat vind jij?’ vertellen ze over hun eigen ervaringen. 

Olivier (11)
De redactie van Spotlight! heeft ook weer aan de kinderen gedacht. De 11-jarige Olivier staat in het blad. Hij heeft sinds vier jaar vitiligo, hield er al een spreekbeurt over en zegt heel zeker van zichzelf: “Ik wil mijn vitiligo niet verbergen, maar ermee uit de kast komen!”


Nog geen lid en wil je Spotlight! ontvangen? Word dan lid voor maar € 28,00 per jaar en ontvang ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en).

PS Wist je al dat de vereniging volgend jaar 30 jaar bestaat? Dat gaan we op zaterdag 20 juni vieren. Reserveer de datum vast in je agenda!

nl_NL