Leef, geniet en durf ..... ook met vitiligo!

Spotlight! nr 4 (dec 2022)

Met de winter voor de deur lukte het om deze winterfoto op de cover te zetten. Het is Kirps Boghal (38) uit Engeland. Bij hem thuis werd vroeger nooit over zijn witte vlekken gepraat. Tot hij een paar jaar geleden werd uitgenodigd voor een fotoshoot aan de Theems. In de nasleep ervan werden zijn ouders wél nieuwsgierig en stelden zich opeens open voor zijn vitiligo. Inmiddels maakt Kirps gebruik van zijn situatie – hij werkt onder andere voor het Britse Huidfonds – om anderen te helpen. In de nieuwe serie De stem vertelt hij erover.

Het nieuwe nummer van Spotlight! bevat meer mooie artikelen.
Zo geeft professor Dermatologie Nanja van Geel tekst en uitleg over de onlangs gestarte VITAL-studie: haar onderzoeksteam gaat een nog ontbrekende internationale standaard opzetten hoe vitiligo te beoordelen en te monitoren.

Half december begint een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt. Een jaar geleden nam Siham uit Gouda hieraan deel en stond ze met André van Duin aan haar zijde. Hoe dat was vertelt ze in de rubriek Vlekkenwerk.

Dit en nog veel meer in het nieuwe magazine van Vitiligo, dat rond 2 december zal verschijnt. We zijn benieuwd naar jullie reacties!

Nog geen lid en wil je Spotlight! ook ontvangen? Meld je dan aan, voor maar € 28,00 per jaar ontvang je ons magazine 4x per jaar thuis! Daarnaast ben je ook van harte welkom op onze ledendag(en) en andere bijeenkomsten, krijg je antwoord op de vragen die je ons stelt én ontvang je als welkomstgeschenk het gratis informatieboek Leven met vitiligo.

nl_NL